06 - 54 34 85 85

Wespenbestrijding

In de wespenbestrijding die wij uitvoeren kunnen meerdere insecten worden opgenomen. Dit zijn veelal wespen, bijen, de hoornaar e.d. Bij bijen wordt altijd eerst gekeken of we de bijen of het niet een zwerfvolk is , in dat geval zoeken we contact met een locale imker .

Wespen, bijen en de hoornaar kunnen bij of in uw woning zorgen voor veel overlast. Ook kunnen ze zorgen voor gevaar indien u een allergie heeft voor een wespensteek of bijensteek. Tobi’s Pest Control geeft u graag advies over hoe wij dit probleem voor u op kunnen lossen zowel in bestrijding als in preventieve maatregelen om nesteling van wespen, bijen en de hoornaar te voorkomen.

Wanneer is er sprake van een wespennest?
Er is sprake van een wespennest als u 1 van de volgende zaken opmerkt.

  • U hoort een zoemend geluid achter de muur of betimmering.
  • U hoort in de avonden een zacht knagend geluid binnen achter de muur of betimmering.
  • U ziet meerdere malen 1 of meerdere wespen op dezelfde plek in / uit vliegen.
  • U ziet een nest hangen. Deze lijken op een papieren zak met bruin gekleurde ringen.

TPC geeft u graag advies over hoe wij dit probleem voor u op kunnen lossen zowel in bestrijding als in preventieve maatregelen om nesteling van wespen, bijen en de hoornaar te voorkomen. TPC is gespecialiseerd in het bestrijden van deze wespen en heeft hiervoor ook de juiste beschermende kleding.

Het gif dat wordt gebruikt voor deze bestrijding is een poedervorm met als werkzame stof "Permethrin". Deze werkzame stof heeft een gehalte van 0.75% waardoor vrijwel iedere bestrijding in éénmaal tot de juiste resultaat zal leiden. Indien niet de juiste resultaat bereikt zal worden komen wij kosteloos (garantie) bij u terug tot het gewenste resultaat wel is bereikt. Ook kunnen wij u van dienst zijn met preventieve maatregelen tegen wespen en hoornaars. Dit doormiddel van het plaatsen van bijenbekjes.

Deze worden geplaatst in de openingen van de spouwmuur van uw woning en/of schuur. Op deze manier voorkomt u nesteling van wespen, hoornaars, bijen, muizen en vleermuizen binnen in uw spouwmuur. Een kosten indicatie kan ter plekke worden gegeven .

De kosten voor wespen bestrijding zijn bij ons Incl. alles. brandstof, voorrijkosten, gif, informatie, garantie, uurloon. Wanneer de bestrijding niet goed is verlopen komen wij geheel gratis bij u terug om de wespen alsnog goed te bestrijden. 

Werkzame stof: Permethrin
Gehalte: 0,75%
Toelating: 9093 N
Aard van het preparaat: Stuifpoeder
Toxicologische groep: N

Laat wespennesten alleen verwijderen uit noodzaak (aan/in de woning, bij het terras, in de tuin) Als u geen hinder hebt van de wespen kunt u het nest het beste laten zitten. Wespen zijn namelijk nuttige insecten die belangrijk zijn voor het opruimen van schadelijke en hinderlijke insecten.  Bij bijen wordt geprobeerd deze te verplaatsen naar een buitengebied. Bijen zijn enorm belangrijk voor de bestuiving van bloemen.

Als u wel hinder ondervind van het nest of u verwacht dit door de groei van het nest probeer het niet zelf met ontoereikende middelen of dicht te stoppen, maar neem contact op met een ervaren wespen bestrijder, zelf een wespennest bestrijden kan zeer gevaarlijk zijn.

Prijs wespenbehandeling € 89,00
Indien wij niets kunnen doen omdat het bijen betreft betaald u alsnog € 69,00

Kakkerlakken

Mollen

Muizen

Wespen

Informatie opvragen

Wilt u meer informatie?
Vul dan uw naam en e-mailadres in.

Contact

Wormerweg 30
1464 NC  Westbeemster
Nederland

06 - 54 34 85 85 
info@tobispestcontrol.nl