06 - 54 34 85 85

Vlooienbestrijding

Vlooien. Zit uw huisdier zich veelvoudig te krabben? En vertoont uw huisdier rusteloos gedrag? Dan is de kans groot dat ze last heeft van vlooien.

Vlooien zijn ectoparasieten, dat zijn parasieten die zich op de huid van uw hond of kat nestelen. Het is één van de meest voorkomende besmettingen bij katten en honden. De vlooien scheiden eieren uit die op de grond vallen en na rijping terug op een voorbijkomend dier kunnen springen.

Vlooien zuigen bloed van uw huisdier om zich te voeden. Vlooien kunnen ook op mensen springen, maar overleven maar korte tijd op de mens. Ze veroorzaken jeuk, meestal op benen en armen. Dit komt door zogeheten proefbeten waarmee de vlo gaat proeven of uw bloed geschikt is.

Niet alleen op uw huisdier, maar ook in uw tapijt of bankstel e.d. kunnen eitjes van vlooien zich bevinden. De larven van vlooien voeden zich met organisch materiaal dan te vinden is in huisstof. Dit doen ze met hun bijtende-kauwende monddelen. Dus ook nadat u zelf uw huisdier heeft ontvlooit, kunnen er nog vlooien in uw woning aanwezig zijn. Ook eitjes en larven zijn vaak dan nog aanwezig.

Door het grote aantal eitjes dat gelegd wordt, kunnen de vlooien zich in korte tijd verspreiden en binnen de kortste keren is er sprake van een ware vlooienplaag. Toch, door alles grondig aan te pakken is de plaag goed te bestrijden. Hoe langer u wacht met het bestrijden van de vlooien, hoe langer de vlooien hebben om zich te verspreiden.

Houdt er rekening mee dat de gemiddelde vlooienlarve vier tot zes weken nodig heeft om een volwassen vlo te worden. Door onze methode van vlooienbehandeling dragen wij er zorg aan dat ook na deze periode van 4-6 weken de volwassen vlo géén schijn van kans maakt. Wel dient u er zelf rekening mee te houden dat u uw woning vlak voor de behandeling goed gaat stofzuigen en eventuele kleedjes gaat wassen op tenminste 60 graden.

Na de behandeling dient de behandelde ruimte(s) 2 uren geventileerd te worden. Deze 2 uren ventileren is uiterst belangrijk voor de gezondheid van uzelf en uw huisdieren. Uw huisdier(en) dient u zelf te behandelen door een dierenarts. Wij mogen uw dier niet behandelen met onze middelen en of methode.

De gegeven prijsindicatie is vastgesteld op een normale woonsituatie met een normale mate van overlast. De vaste prijs voor de bestrijding ontvangt u van ons na aanvraag van een offerte. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. De prijs indicatie is van 1 volledige verdieping inclusief woonkamer. Voor extra ruimtes zal een meerprijs in rekening worden gebracht.

Prijsindicatie € 179,00
De kosten voor een vrijblijvende inspectie bedragen € 69,00

Kakkerlakken

Mollen

Muizen

Wespen

Informatie opvragen

Wilt u meer informatie?
Vul dan uw naam en e-mailadres in.

Contact

Wormerweg 30
1464 NC  Westbeemster
Nederland

06 - 54 34 85 85 
info@tobispestcontrol.nl