06 - 54 34 85 85

Mierenbestrijding

Mieren in huis
Veel bewoners krijgen in de loop van het voorjaar last van mieren in huis. Het leidt helaas ook regelmatig tot verkeerde maatregelen wat de mierenoverlast zelfs doet toenemen. De vastberadenheid waarmee mieren op zoek gaan naar voedsel kan uiteindelijk tot veel mierenoverlast leiden.

Mierenplaag
Een mierenplaag is meestal niet iets wat binnen korte tijd ontstaan is. Kolonies hebben vaak jarenlang de tijd gehad om zich te ontwikkelen totdat ze een stadium bereikt hebben waar ze niet meer bestreden kunnen worden met huis- tuin- en keukenmiddelen. Ze zitten dan waarschijnlijk met grote hoeveelheden diep in de grond en zijn inmiddels ver doorgedrongen in de constructie van het huis.

Mieren bestrijden  
Indien men te maken heeft met aanhoudende mierenoverlast, dan kunt u de mieren laten bestrijden. Wanneer u merkt dat de gewone consumentenmiddelen niet meer opgewassen zijn tegen de mieren, dan is dit een goede uitweg. De bestrijding van mieren wordt gedaan met moderne middelen die tevens geschikt zijn om tijdens de aanwezigheid van kinderen en huisdieren toe te passen.

Vliegende mieren
Het komt ook regelmatig voor dat men geconfronteerd wordt met vliegen mieren in huis. Dit is een gevolg van de bruidsvlucht en is meestal maar van korte duur.Normaal gesproken gebeurt dit maar één of twee keer in een seizoen, maar in huis wordt de cyclus regelmatig verstoord door plotselinge temperatuurschommelingen en lichtinval.

Vanaf € 79,00
Mierenbehandeling afhankelijk van oppervlakte en mogelijke nabehandeling.

Kakkerlakken

Mollen

Muizen

Wespen

Informatie opvragen

Wilt u meer informatie?
Vul dan uw naam en e-mailadres in.

Contact

Wormerweg 30
1464 NC  Westbeemster
Nederland

06 - 54 34 85 85 
info@tobispestcontrol.nl