06 - 54 34 85 85

Kakkerlakkenbestrijding

Iedereen weet vrijwel meteen waar we het dan over hebben. Kakkerlakken komen vrij veel voor in keukens maar ook soms in andere ruimtes. Het vaakst komen ze in keukens voor aangezien hier veel voedsel is te vinden voor de kakkerlak.

De kakkerlak die het meest voor komt in ons land is de Duitse kakkerlak (Blatella Germanica). Andere soorten kakkerlakken die voor komen in ons land zijn de Oosterse kakkerlak, Bruinband kakkerlak, Amerikaanse kakkerlak, Australische kakkerlak en de Surinaamse kakkerlak.

Kakkerlakken zijn lichtschuw en over het algemeen alleseters waarbij zelfs kanibalisme wel eens voor komt. Verder brengen kakkerlakken vaak ziektes mee zoals salmonella en andere bacteriën waarmee ze voedsel bevuilen. Verder zijn ze in grote aantallen zeer hinderlijk.

Kakkerlakken houden zich graag schuil op donkere, warme en vochtige plaatsen wat het zelf weg vangen vrijwel onmogelijk maakt. Verder heeft het wegvangen weinig resultaat aangezien de eipakketten achter blijven zie in een later stadium weer uit zullen komen. Deze eipakketten bevatten 30 eitjes per pakket welke tussen 2 tot 5 weken weer uit zullen komen.

Voor kakkerlakken gebruiken wij een biocide op basis van een gel. Dit gel zal door ons aan worden gebracht op plaatsen waar kakkerlakken zich huisvesten. Dit gel zal door de kakkerlakken worden opgenomen als zijnde voedsel waardoor het zeer doeltreffend werkt. Het gel dat wij plaatsen zal vrijwel niet opvallen en u kunt na de behandeling de ruimte gewoon weer gebruiken zonder hinder te hebben van de gel.

De gegeven prijsindicatie is vastgesteld op een normale woonsituatie met een normale mate van overlast. De vaste prijs voor de bestrijding ontvangt u van ons na aanvraag van een offerte. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend.

Prijsindicatie bestrijding € 149,00.
De kosten voor een vrijblijvende inspectie bedragen € 69,00

Kakkerlakken

Mollen

Muizen

Wespen

Informatie opvragen

Wilt u meer informatie?
Vul dan uw naam en e-mailadres in.

Contact

Wormerweg 30
1464 NC  Westbeemster
Nederland

06 - 54 34 85 85 
info@tobispestcontrol.nl