06 - 54 34 85 85

Mollenbestrijding particulieren

U kent het vast wel. Mooi gazonnetje of grasveldje achter uw huis of bij uw bedrijf, en vervolgens verschijnen er iedere dag weer een aantal van die vervelende bruine/zwarte zandbulten boven op uw veldje of gazon. Deze zandbulten noemen wij molshopen. Deze molshopen worden veroorzaakt door mollen die uw gazon, tuin en grasveld een minder mooi uitzicht bezorgen. Wij kunnen u vakkundig verlossen van dit probleem middels het uitzetten van mollenklemmen die er zorg aan dragen dat uw probleem met mollen snel is verholpen. Helaas is de enigste goed werkende manier van mollenbestrijding nog altijd met dit soort klemmen.

Vele andere methoden zoals het ultrasoon verjagen, verjagen middels trillingen in de grond en het dicht trappen van molshopen werken niet. De mol zal na enkele dagen hier aan wennen en uw gazon, tuin, grasveld meteen weer gaan bezetten en vol zetten met molshopen. Mollen veroorzaken deze molshopen doordat ze gangen maken onder de grond. Het zand wat hierdoor overblijft moet worden afgevoerd. Dit afvoeren doen ze dan vervolgens naar boven toe zodat ze er zelf geen hinder meer van ondervinden. Echter u ondervind deze hinder vervolgens wel.

Ook kunnen mollen verzakkingen veroorzaken in de stoep of oprit doordat de gangen door gebruik van de stoep of oprit instorten. Alle grond boven de ingestorte loopgangen zakt vervolgens een aantal centimeter naar beneden. Wanneer de mol dit aantreft graaft hij de gang gewoon weer opnieuw open waardoor de kans bestaat dat het voetpad of oprit nog verder naar beneden verzakt.

Wacht niet te lang voor u een bestrijder inschakelt. Wanneer u reeds al 2 molshopen aantreft kunt u het beste bij een bestrijder gaan informeren. Want dit blijft natuurlijk niet bij 2 molshopen, maar zullen er steeds meer worden. Ieder bevrucht vrouwtje legt jaarlijks 2 - 7 jongen. Meestal zijn dit 3 - 5. De draagtijd bedraagt +/- 4 - 5 weken.

Mollen zijn echte insecten eters. Ze eten o.a regenwormen, larven van bijvoorbeeld insecten, spinnen, slakken, duizendpoten, miljoenpoten maar ook jonge veldmuizen en bosmuizen vallen ten prooi aan de mol.

Onze werkwijze van mollenbestrijding:
Wij plaatsen strategisch en op professionele wijze mollenklemmen in uw gazon, grasveld, tuin of bij uw bestrating. Deze komen wij na 2 dagen controleren op vangst. Zodra de mollen zijn gevangen komen wij na 2 weken nogmaals langs om te controleren of er middels migratie een nieuwe mol het gebied is binnen gedrongen.

Let op!
Wij werken met mollenbestrijding niet met biociden maar wel met klemmen die gevaar op kunnen leveren voor uw kind(eren). Wij raden u aan om uw kinderen te informeren over deze klemmen of dat de kinderen bij de plaatsing aanwezig zijn zodat wij hen kunnen informeren over het gevaar. Kleine kinderen altijd in de gaten houden wanneer ze in de buurt van mollenklemmen spelen.

Prijsindicatie bestrijding € 59,00.

Kakkerlakken

Mollen

Muizen

Wespen

Informatie opvragen

Wilt u meer informatie?
Vul dan uw naam en e-mailadres in.

Contact

Wormerweg 30
1464 NC  Westbeemster
Nederland

06 - 54 34 85 85 
info@tobispestcontrol.nl